Winkelinrichting Drogenbos

winkelinrichting Drogenbos

Opzoek naar Winkelinrichting Drogenbos ?

Geen verkoop zonder presentatie! Vertrouw op Erik Huylebroeck voor een stijlvolle en passende inrichting van uw zaak. Contacteer ons.

Winkelinrichting Drogenbos

Wat u ook verkoopt, een bijpassende, aangename en overtuigende winkelinrichting Drogenbos is minstens even belangrijk als de producten zelf. Of u nu lowbudgetmerken aanbiedt of dure designerproducten, of het schoenen zijn of medicatie: de presentatie moet in het verlengde liggen van de uitgestalde koopwaar. Dat gaat over gebruikte materialen, positionering, architectuur, sfeer, kleuren, grafische elementen, decoratie, inrichting…: Alles moet bijdragen tot hetzelfde overtuigende verhaal – en dat zonder de aandacht van de koopwaar af te leiden.

U hebt maar één kans voor een eerste indruk! Daarom is ook de etalage is van cruciaal belang: die bepaalt of voorbijgangers uw winkel al dan niet binnenstappen.

Ga voor uw winkelinrichting Drogenbos daarom in zee met een professional. Erik Huylebroeck heeft al meer dan 25 jaar ervaring in conceptuitwerking en winkelinrichting Drogenbos en werkte al talloze projecten af voor toonaangevende merken als River Woords en Xanders.

Waarom Erik Huylebroeck voor winkelinrichting Drogenbos?

Wij zorgen voor een uniek totaalconcept. Na uitgebreid overleg tekenen we uw winkelinrichtingen uit en presenteren we de materialen en kleuren. We passen het concept aan tot u 100% tevreden bent. Naast design en sfeer houden we rekening met praktische zaken, zoals presentatie op ooghoogte, locatie van pashokjes en van de kassa’s…

Gaat het om een complete renovatie voor uw winkelinrichting Drogenbos , dan zorgen we voor alles: afbraakwerken, vloerwerken, schrijnwerken, muurbepleistering, ramen en deuren, verlichting, decoratie en afwerking. Zo geniet u van een enkele contactpersoon die alle werken coördineert én bent u zeker van betrouwbare en ervaren vaklui. Timing is immers bij winkelinrichting Drogenbos uiteraard cruciaal: hoe sneller u de duren van uw (ver)nieuw(de) zaak kan openen, hoe beter!

Ook voor kleinere aanpassingen kunt u bij ons te rade gaan. Met enkele eenvoudige wijzigingen zoals nieuwe presentatietafels of originele muurdecoratie of verlichting kan u al een groot verschil maken qua sfeer en uitstraling.

Start u een nieuwe handelszaak? Of kan uw winkel wel een facelift gebruiken? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest