Over ons

“KWALITEIT EN NAZORG ZIJN DE SLEUTEL VAN ONS SUCCES”.

Erik Huylebroeck startte zijn carrière als interieurbouwer ruim 25 jaar geleden met de overname van het familiale inrichtingsbedrijf van zijn vader.

Op korte tijd wist hij de NV Huylebroeck uit te bouwen tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van conceptuitwerking en interieurinrichting. Zijn referentielijst bevat talloze gekende namen uit de retailwereld van banken, hotels (oa. Accor) en winkelbedrijven (River Woods, Xandres,….).

De basis van het succes schuilt in het aanbieden van een uniek totaal-concept, waarbij alle disciplines van uitbraak tot aankleding in één hand verenigd zijn. Dat ontslaat de klant van veel zorgen en maakt een perfecte afstemming in opvolging en coördinatie van de verschillende werken mogelijk.

Dat zette Erik er ook toe aan om enkele jaren terug zijn eigen productiebedrijf te laten opgaan in een ander bedrijf, waarna hij zich met meer vrijheid kan toeleggen op het kiezen en opvolgen van de verschillende onderaannemers die hij bij zijn projecten betrekt. Zo wist hij een kring uit te bouwen van specialisten in de verschillende bouw- en inrichtingsdomeinen, waar hij in vaste relatie reeds jarenlang mee samenwerkt.

Zelf zegt Erik daarover: “Kwaliteit en nazorg zijn mijn beste publiciteit. Daarom werk ik enkel met specialisten die tot het kruim van hun vakgebied behoren. Daardoor mag ik ook met trots vaststellen dat ik met veel van mijn klanten een hechte relatie heb opgebouwd die al heel wat jaren meegaat”.