Keukeninrichting

keukeninrichting

Opzoek naar keukeninrichting ?

Toe aan een nieuwe keukeninrichting in ? Dé referentie voor advies, ontwerp en uitvoering is Erik Huylebroeck. Ontdek onze fotogallerij.

Keukeninrichting

De keuken: de plaats waar u kookt, bakt, eet, morst, lacht, geniet, vertelt over uw dag, een koffie drinkt, leeft. Droomt u van een nieuwe keuken? Het team van Erik Huylebroeck staat u bij met advies op maat – zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten.

Onze Keukeninrichting zijn stuk voor stuk een unieke combinatie van uw persoonlijke stijl en doorgedreven ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. Alles wordt op maat gemaakt in ons atelier. Materialen en toestellen worden afgestemd op uw stijl en budget, zonder in te boeten aan kwaliteit en duurzaamheid.

Gedurende meer dan 25 jaar kon Erik Huylebroeck een netwerk opbouwen van specialisten in elk vakgebied: schrijnwerkers, schilders, elektriciens, vloerders… Ze hebben één ding gemeen: ze gaan voor perfectie en schuwen geen millimeterwerk.

Ook weet Erik als geen ander welke materialen het meest duurzaam zijn en geschikt zijn voor gebruik in de keuken.

Minder oppervlakte ter beschikking? Wij vinden een manier om alle ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken.

Kortom: voor keukeninrichting is er maar één adres. Maar geloof ons niet op ons woord en bekijk vooral onze fotogalerij van afgewerkte Keukeninrichting . Of contacteer ons voor een offerte op maat.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest