Kantoorinrichting

kantoorinrichting

Opzoek naar Kantoorinrichting ?

Steek uw kantoor in een nieuw jasje. Huur Erik Huylebroeck in voor design op maat!

Waarom investeren in kantoorinrichting ?

Investeren in een kantoorinrichting is investeren in de motivatie en inspiratie van uw medewerkers. Niets is immers meer demotiverend dan chaos, slechte verlichting of onaangepaste ergonomie.

Kantoorinrichting draagt bovendien in hoge mate bij tot het imago van uw bedrijf. Verouderde, muffe kantoormeubelen en versleten tapijten? Bezoekers krijgen meteen het idee dat uw bedrijf en producten of diensten even ouderwets en stoffig zijn als uw interieur. Strakke, tijdloze meubels en inspirerende fotografie daarentegen dragen bij aan een beeld van een bedrijf dat mee is met zijn tijd en betrouwbaar is.

Is uw bedrijf actief in een sector die trendgevoelig is (zoals mode, grafisch ontwerp, fotografie, voedsel…) en ontvangt u regelmatig klanten of leveranciers? Dan gaat u best voor een trendy en hip interieur.

Waarom kiezen voor Erik Huylebroeck?

Erik Huylebroeck is dé referentie voor kantoorinrichting . Wij ontwerpen uw kantoorruimte in een stijl die perfect bij uw bedrijf en imago aansluit, en houden daarbij rekening met praktische zaken zoals verlichting, opbergruimte, ergonomie, multimedia enz. De huisstijl (logo, kleuren, eventueel ook bedrijfsmissie- en waarden) integreren we op een subtiele maar stijlvolle manier.

Naast design zorgen we ook voor de praktische uitvoering van de werken. Erik Huylebroeck werkt alleen met hoogwaardige materialen en met onderaannemers die hun degelijkheid, stiptheid en betrouwbaarheid al bewezen hebben. Dankzij Erik hebt u maar één contactpersoon voor alle werken en verlopen de werken vlot, zodat u samen met uw medewerkers zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Wacht niet langer om uw kantoorinrichting onder handen te nemen! Een goedkoop of verouderd interieur doet meer schade aan uw imago en aan de motivatie van uw medewerkers dan u denkt. Contacteer Erik Huylebroeck voor advies op maat!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest