Buitenrenovatie

buitenrenovatie

Opzoek naar Buitenrenovatie

Erik Huylebroeck geeft uw woning een heuse facelift. Ontdek de mogelijkheden van buitenrenovatie .

Uw gevel en dak worden voortdurend blootgesteld aan weer, neerslag en wind. Na verloop van tijd laat dit sporen na en is renovatie aangewezen. Ook kan een grondige buitenrenovatie de waarde van uw woning gevoelig doen stijgen.

Erik Huylebroeck zorgt voor een volledige facelift van uw ramen, gevels en dak.

Buitenrenovatie : gevels

Gevels gaan lang mee, maar hebben baat bij een regelmatige gevelreiniging. Op die manier krijgen mossen en algen geen kans. Er zijn verschillende methodes hiervoor afhankelijk van de graad van vervuiling en het type muur. Erik Huylebroeck geeft advies op maat.

Vertoont uw gevel barsten of scheuren? Hoogtijd voor een renovatie. Vocht en vorst kunnen de schade snel immers aanzienlijk verhogen. Erik Huylebroeck vervangt de poreus geworden voegen door duurzame voegen in precies dezelfde kleur en brengt indien gewenst twee lagen cementering aan. Gevolg: uw gevel ziet er niet alleen weer als nieuw uit, hij is ook weer 100% waterafstotend en dampdoorlatend (om schimmelvorming binnenshuis te voorkomen). De onderkant van de gevel krijgt een waterafstotende laag om vocht en dus algengroei tegen te gaan.

Een nieuwe look voor uw gevel? Er zijn talloze mogelijkheden. Verven is er één van, bezetting met sierpleister (crepi) of kalei kan ook, beide al dan niet in combinatie met gevelisolatie. Ook een bezetting met houten platen behoort tot de een mogelijkheden.

Buitenrenovatie : daken

Ook voor dakwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Vertoont uw dakgoot scheurtjes? Wij bekleden uw dakgoot en dakranden zodat ze er opnieuw als nieuw uitzien en weer jaren meegaan. Bovendien kunnen ze bijdragen tot de architectuur van uw gevel.

Buitenrenovatie : kozijnen

Naast daken en gevelbekleding zijn ook raamkozijnen belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Naargelang uw stijl en budget zijn ze in PVC, aluminium en hout beschikbaar. Maak bij nieuwe kozijnen van de gelegenheid gebruik om hoogrendementsglas te plaatsen – beter voor het milieu en voor de portemonnee.

Kortom: wil u uw huis opnieuw doen stralen en tegelijkertijd de isolatiewaarde gevoelig verhogen? Overweeg dan buitenrenovatie door Erik Huylebroeck. Stuur ons een berichtje voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest